Iedere ouder wil het beste voor haar of zijn kind: goede zorg, goede begeleiding, een goede werkplek of onderwijs. Soms lukt dat goed, maar soms ook minder. Sta je er dan als ouder (broer, zus) van een kind met een verstandelijke beperking alleen voor? Wij vinden van niet. Wij denken dat er allerlei manieren zijn om samen te werken aan oplossingen.

Dat kan in de formele belangenbehartiging: zitting nemen in raden sociaal domein, cliëntenraden of andere platforms. Maar ook in nieuwe, meer informele vormen van belangenbehartiging: mee doen aan ouderinitiatieven of lotgenotencontact, zelf initiatieven nemen. Hier willen we het graag over hebben.

Dit doen we aan de hand van vragen uit úw dagelijkse praktijk. Deze inventariseren we de avond zelf, maar nog fijner zou zijn als we van te voren daar al van op de hoogte zijn. We gaan in op de vraag, misschien krijgt u geen pasklaar antwoord, maar slagen we er wel in elkaar op weg te helpen. U staat er namelijk niet alleen voor.

U bent van harte welkom zelf uw vraag aan de orde te stellen op 26 november. U kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .U kunt uw vraag ook al mailen naar dit adres.

Nadere informatie: Joop van Rossem, 06 29 04 00 29 of Edward de Bruin, 06 22 93 87 18.

Wij nodigen u uit om mee te doen op: 

maandagavond 26 november, van 20.00 uur tot 22:00 uur.

We ontmoeten u graag in:

De Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154, Den Haag


Met vriendelijke groet,

Joop van Rossem, voorzitter Platform VG Haaglanden

Pouwel van de Siepkamp, voorzitter KansPlus


Trams 2 en 6 (vanaf Den Haag CS, halte Oostinje) en bus 23 (halte Juliana van Stolberglaan) en bus 24 (halte hoek Laan van Nieuw Oost-Indië) stoppen vlakbij. Er is een parkeerterrein dat bereikbaar is vanaf de Carpentierstraat, op straat parkeren is een andere mogelijkheid.

Deze bijeenkomst is gratis, en wordt georganiseerd door KansPlus en het Platform VG Haaglanden.