logo kl

We werken in Den Haag hard aan voorzieningen en toegankelijkheid, zodat je met een beperking steeds beter mee kan doen. Zelfstandig en vanuit eigen kracht. Maar wat is dat eigenlijk ‘eigen kracht’ en hoe doe je dat? In je kracht zijn, houdt in dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. Ook is in je kracht zijn, uitgaan van jezelf en jouw mogelijkheden. Met je hele hebben en houden. Aan de basis hiervan ligt zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld. En ook: niet in het verleden leven, niet in de toekomst wegdromen, maar in het hier en nu zijn.

In het leven is niet alles maakbaar, maar wel voor een groot deel stuurbaar. Een steuntje in je rug of een ander inzicht kan je soms verrassend snel helpen om met nieuwe daadkracht je pad te vervolgen. Daarom is er nu de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf. We bieden inspirerende workshops waarin creatieve zelfexpressie en oefeningen voor ontspanning en het leren kennen van je eigen kracht en grenzen, centraal staan. Bovendien is het een mogelijkheid om op een ontspannen manier nieuwe mensen te ontmoeten en om van elkaar te leren.

Wil je je emotioneel krachtig genoeg voelen om er op uit te trekken als je lijf tegen zit? Met zelfvertrouwen nieuwe dingen ontdekken of andere mensen ontmoeten, gewoon vanuit wie jij bent? Het hier en nu in rust beleven zonder te verdwalen in getob over bijvoorbeeld zorg?
Schrijf je dan nu in en versterk jezelf met positieve energie!

Doe je mee?
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

Alle aangeboden workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers.

Workshops 2018:

Herfstwandeling {op wielen} door Landgoed Clingendael
Hou jij van wandelen en natuur? Gebruik je een hulpmiddel of niet?
Ga gezellig mee op herfstavontuur door Landgoed Clingendael met Voorall vrijwilliger Ed en de Voorall Academie!
Datum en tijd: donderdag 18 oktober 2018 13.00 - 16.00 uur. 
Locatie: Landgoed Clingendael, Clingendael 12a, 2597 VH, Den Haag (Verzamelen bij de hoofdingang aan de Wassenaarseweg)
Aantal deelnemers: 10 -15

Hoe ZIT dat precies met suiker??
Anna Zeven, schrijfster van het kookcoachboek ‘Het Nieuwe Eten’ vertelt onder andere over het effect van suiker op je lichaam, alternatieven voor suiker en hoe je topfit kunt zijn, ook als je een zittend bestaan leidt.
Datum en tijd: donderdag 8 november 2018 12.00 uur – 14.00 uur 
Locatie: Strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3A, Scheveningen
Aantal deelnemers: 10

Maak kennis met ‘coachen met paarden’ bij de Voorall Academie
Een ontmoeting met een paard brengt je zonder woorden inzicht en bewustzijn.
Datum en tijd: in overleg in de periode november 2018 tm juni 2019
Locatie: toegankelijke Manege Craeyenburch (Ipse de Bruggen), Brasserskade 4, Nootdorp
Aantal deelnemers: 15 individuele sessies