Een ontmoeting met een paard brengt je zonder woorden inzicht en bewustzijn. Een paard laat puur en zonder oordeel zien waar je op gevoelsniveau bent. Op dit moment, in het hier en nu…

Laat je inspireren door de manier waarop een paard jou op een andere manier laat kijken naar jezelf en anderen. In een kennismakingssessie onderzoek je samen met een Equine Assisted Coach de vraag of situatie die bij jou op dat moment speelt. Voorbeelden van vragen zijn:
- Ik zou meer zelfvertrouwen willen hebben
- Ik ben erg in mezelf gekeerd en snel boos
- Het lukt me door mijn beperking niet goed om mijn mogelijkheden te zien
- Ik ervaar vaak wisselende stemmingen
- Ik zou meer kracht willen ervaren in mijn dagelijks leven 
- Ik vind het moeilijk om grenzen aan te geven
- Ik word gepest en weet niet wat ik daar aan kan doen
- Ik voel me erg somber

Samen met het paard gaan we op zoek naar jouw oplossing. Ook als je geen concrete vraag hebt, ben je welkom om te komen ervaren wat coachen met paarden je kan bieden.
Voor meer informatie over de methode klik hier.

Datum en tijd: in overleg in de periode november 2018 tm juni 2019
Locatie: toegankelijke Manege Craeyenburch (Ipse de Bruggen), Brasserskade 4, Nootdorp
Aantal deelnemers: 15 individuele sessies
Kosten: gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers
Vervoer: is mogelijk in overleg
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88. Na aanmelding volgt een telefonische intake.
Meer informatie: Tillie van Wijk, Voorall Academie en Equine Assisted Coach, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 070 365 52 88.

Geïnteresseerden van Ipse de Bruggen kunnen zich aanmelden via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bellen naar manege craeyenburch: 088 - 967 13 80 op maandag t/m donderdag.


In samenwerking met:

 

                   

 

Mede mogelijk gemaakt door:
https://www.fonds1818.nl/sites/www.fonds1818.nl/themes/fonds1818_2016/logo.png              Afbeeldingsresultaat voor logo ing bank