Logo onbeperkt 070

Om de beeldvorming over mensen met een beperking en de bewustwording onder mensen zonder beperking verder te verbeteren, organiseert Voorall de komende maanden een reeks activiteiten. Met die activiteiten willen we goede voorbeelden van inclusie onder de aandacht brengen van de inwoners van Den Haag. De campagne mondt in maart 2017 uit in de uitreiking van de eerste Onbeperkt 070-beeldvormingsprijs voor het beste voorbeeld om Hagenaars met een beperking positief naar voren te brengen.

Zover is het nog lang niet, want komende maanden worden eerst de Hagenaars en talrijke (maatschappelijke) organisaties en bedrijven over de Onbeperkt 070-beeldvormingsprijs geïnformeerd over het bestaan van de prijs. En ook worden goede voorbeelden geïnventariseerd en aan een jury voorgelegd.

Alle Hagenaars worden dus opgeroepen goede voorbeelden aan te melden bij Voorall via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dat kunnen voorbeelden zijn van het leven met een beperking, een specifieke voorziening voor mensen met een beperking, een persoon die iets speciaals doet voor iemand met een beperking. Kortom, een voorbeeld waardoor de beeldvorming op positieve wijze wordt beïnvloed.

Het team van Onbeperkt 070 is op 15 december aanwezig bij de Meet & Greet van Onbeperkt aan de Slag, een bijeenkomst waar werkgevers en werkzoekenden met een beperking elkaar ontmoeten.

Meer informatie kunt u vinden op Facebook en Twitter onder Onbeperkt070 en binnenkort op de website van Voorall.