Lekker uit eten gaan, naar de bioscoop of winkelen. Hoe gemakkelijk of moeilijk is dat voor iemand met een beperking? Vooral werkt voortdurend aan betere toegankelijkheid van openbare gebouwen. Vragen die we ons stellen zijn: is in het ontwerp rekening gehouden met toegankelijkheid voor mensen met een beperking? En zijn er in bestaande gebouwen knelpunten die kunnen worden opgelost? Om die vragen te beantwoorden hebben we een projectgroep ‘Toegankelijkheid openbare gebouwen’.

Meehelpen in de projectgroep

De projectgroep houdt zich specifiek bezig met de toegankelijkheid van publieke gebouwen, zoals horecagelegenheden, winkels, cultuurcentra, bioscopen en stadsdeelkantoren. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen testen uit te voeren en adviezen te geven over de toegankelijkheid van openbare gebouwen. Is het iets voor jou?

Wat doet de projectgroep?

  • Aandacht vragen voor de toegankelijkheid bij voorgenomen nieuwbouw of herinrichting.
  • Ontwerpen toetsen bij nieuwbouw en herinrichting.
  • Publieke gebouwen schouwen op toegankelijkheid en hierover advies uitbrengen aan de eigenaar of beheerder van de locatie.

Aanmelden

Je bent ongeveer 2 uur per week bezig als lid van deze projectgroep. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De testen die de projectgroep heeft gedaan en adviezen die zij heeft gegeven, vind je hier.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer