Activiteiten

Voorall doet er alles aan om Den Haag zo toegankelijk mogelijk te maken voor Hagenaars met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte. Zodat zij net zoals mensen zonder beperking zich vrij kunnen bewegen in de stad, regie houden over hun eigen leven en volop meedoen in de samenleving.

Workshops, testteams en websites
Om dat voor elkaar te krijgen organiseren we allerlei activiteiten en geven informatie voor mensen met én zonder beperking. Van een website die laat zien waar je bijvoorbeeld ook met een rolstoel naartoe kunt gaan en workshops bij de Voorall Academie, tot een cursus kennismaken met het openbaar vervoer. Van projectgroepen en testteams tot een ervaringstour voor mensen zonder beperking. En we geven bijvoorbeeld informatie waar je moet zijn als je ondersteuning nodig hebt. Of als je, met een beperking, een baan zoekt. En dit is nog maar een greep uit wat we doen. 

Meer mogelijkheden creëren we natuurlijk alleen samen met anderen. Een goede afstemming en onderlinge samenwerking tussen de gemeente, maatschappelijke organisaties, bedrijven en zorgaanbieders zijn daarvoor noodzakelijk. 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer