Misschien zit je in een rolstoel of kun je niet goed zien. Of kun je minder goed lopen en gebruik je een rollator. Ook dan wil je je goed en vrij kunt bewegen in straten, parken of gebouwen in Den Haag. Om te weten welke locaties voor jou toegankelijk zijn, kijk je op de website: www.onbeperktopstap.nl

Website helpt

Soms zijn er (specifieke) aanpassingen die mensen met een beperking helpen: geleidelijnen op straat en rateltikkers bij stoplichten voor mensen die niet goed zien. Of een ringleiding in vergaderzalen en theaters voor mensen die minder goed horen. Er zijn ook hier en daar gehandicaptenparkeerplaatsen, toegankelijk gemaakte openbaar vervoerhaltes, plaatsen en voorzieningen met invalidentoiletten. Via de website www.onbeperktopstap.nl kun je zien hoe toegankelijk de plek is die je op het oog hebt.

Geteste locaties

We geven een overzicht van toegankelijke en niet-toegankelijke locaties. Van strandtent tot parkeerplaats en invalidentoilet. Een team van ervaringsdeskundigen van Voorall heeft de toegankelijkheid van die Haagse locaties uitgebreid getest - voor zoveel mogelijk beperkingen: je kunt dus echt goed bepalen of de locatie iets voor jou is. Op het platform Onbeperkt op Stap vind je gegevens over toegankelijkheid van locaties als culturele instellingen, restaurants, ziekenhuizen, servicepunten en scholen, voor mensen met een auditieve, visuele en/of lichamelijke beperking. Belangrijk voor Hagenaars met een beperking, maar ook voor mensen die de stad niet kennen, zoals toeristen met een beperking uit binnen- en buitenland.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer