Afbeelding1

Stichting Voorall - de Haagse belangenorganisatie voor mensen met een beperking en/of een chronische ziekte- heeft een aparte steunstichting met de naam Vrienden van Voorall. Zij zet zich in voor het verwerven van extra middelen voor bijzondere projecten van Voorall waar geen of onvoldoende geld voor is. Met deze steun kunnen dan deze projecten toch uitgevoerd worden.

Sinds 2022 is er een nieuw bestuur van de Vrienden van Voorall. Het nieuwe bestuur is bezig met het opstellen van een beleidsplan voor de komende jaren. Hierin geven we aan waarvoor we steun willen verwerven en ook wat we kunnen bieden aan onze vrienden.

Het is mogelijk dat we tussentijds al om een bijdrage zullen vragen voor een project van Voorall. In het verleden hebben de Vrienden al een aantal projecten van Voorall mogelijk gemaakt. De Vrienden hebben bijgedragen aan de workshops van de Voorall Academie en aan de Mobilitheek.

Heb je een idee over hoe of wat je als Vriend van Voorall zou willen bijdragen? Neem dan met ons contact op. We gaan graag het gesprek met je aan. 

 

Zakelijke informatie

Je kunt een bijdrage overmaken naar banknummer NL54 INGB 0005 1327 73 onder vermelding van ‘Bijdrage voor de Vrienden van Voorall’. Uiteraard mag je ook direct een gift over maken. In dat geval alvast hartelijk dank.Naam:  Stichting Vrienden van Voorall

RSIN/fiscaal nummer ANBI: 852153314

KvK- nummer: 5649440

Contactgegevens

Van Diemenstraat 196

2514 VH Den Haag

070 365 52 88

BestuurssamenstellingBart Borsje, voorzitter

Atlin Sandvliet, secretaris

Kees Ockhuysen, lid

 

De bestuursleden krijgen geen vergoeding voor hun werk. Dat heeft de stichting Vrienden van Voorall in de statuten opgenomen.

Voor meer informatie: Bart Borsje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer