Liefdevolle speelse muzieklessen voor kinderen vanaf 5 jaar: muziek op je eigen wijze en in je eigen ritme. Voor iedereen die muziek wil (leren) maken en beleven. Het Muziek en Spel Atelier herbergt vele schatten aan instrumenten en instrumentjes. Juf Carmen bespeelt er een heleboel en nodigt je graag uit om ze te ontdekken. Carmen werkt al jaren met kinderen en maakt met veel passie muziek. Ze is onderdeel van het kleurrijk muziekduo Katakat dat regelmatig optreedt. Onlangs bracht ze samen met dichteres Inez van Leeuwen een kattenliedjes-CD uit: zelf gezongen en begeleid op de ukelele. Carmen werkt ook als coördinator voor een buddyproject voor kinderen met een chronische ziekte.

De Voorall Academie biedt een aantal gratis kennismakingslessen aan voor kinderen die een beperking hebben. Moeder Hanh: “Onze 5-jarige zoon geniet intens van zijn lessen bij Carmen. Op deze leeftijd is het kennismaken met muziek verpakt in spel ideaal. Hij neuriet thuis de hele dag door als een vrolijk vogeltje. Kortom, één en al een blij en muzikaal kind sinds hij kennis heeft gemaakt met Carmen”.

Meer informatie: www.katakat.nl/muziekenspel

Kattenliedje: https://www.youtube.com/watch?v=q9x-XgGMZcs

Datum en tijd: in overleg, een les duurt een half uur
Locatie: Hartje Den Haag
Aantal deelnemers: 10 kennismakingslessen, 1 per kind

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.
Alle aangeboden workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer