Maandag 11 september 2023 van 14.00 tot 18.00 uur.

De Gemeente Den Haag nodigt u van harte uit voor de Haagse Participatiesessie op 11 september van 14:00 - 18:00 uur. Die middag willen zij samen met u concrete actiepunten bepalen voor de nieuwe Haagse inclusie agenda voor mensen met een beperking.

Inclusief beleid voor mensen met een beperking
De afgelopen jaren heeft de gemeente aan toegankelijkheid en inclusie gewerkt via de agenda Vanzelfsprekend Toegankelijk 2020-2022. Op dit moment werken ze aan een nieuwe inclusie agenda. Uw kennis en ervaring zijn belangrijk, om samen te werken aan een stad waarin mensen met een beperking volwaardig en gelijkwaardig mee kunnen doen.

Haagse Participatiesessie
Op 11 september organiseren zij een bijeenkomst waar Hagenaars met en zonder beperking, maatschappelijke organisaties (sport, cultuur, onderwijs, welzijn), ondernemers (openbaar vervoer, horeca, winkels) en belangenorganisaties samenkomen. Tijdens de bijeenkomst bepalen ze welke acties een plek moeten krijgen in de nieuwe inclusie agenda. Hiervoor maken ze ook gebruik van de informatie die ze de komende maanden verzamelen.

Aanmelden
Meldt u zich alvast aan via deze link. Informatie over de locatie en het programma volgen op een later moment. Heeft u ondersteuning nodig om mee te kunnen doen met de Haagse Participatiesessie? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier of bel naar Iris Kingma op 06 27 65 25 91. Het bureau RadarAdvies is betrokken bij dit traject.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer