Mohamed is gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en slaapt daardoor al jaren heel erg slecht. Als hulpmiddel om in slaap te kunnen vallen, gebruikt hij slaaprobot Somnox. “Ik ben heel blij met mijn Somnox! Sinds ik het apparaat gebruik, val ik sneller in slaap, slaap ik veel dieper en word ik uitgerust wakker. Wanneer ik midden in de nacht wakker word, helpt Somnox mij om kalm te blijven en op mijn ademhaling te letten.”

Afbeelding1

Slaaprobot

Somnox is een slaaprobot die helpt bij het in slaap vallen. De robot is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en combineert verschillende technologieën om de gebruiker te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Het apparaat heeft een vorm van een grote boon en voelt aan als een knuffel. Daarnaast heeft Somnox ook een app met verschillende functies, zoals gepersonaliseerde ademhalingsoefeningen en slaapgeluiden.

Somnox is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om in slaap te vallen, onrustig slaapt of last heeft van slaapproblemen. Dit kunnen mensen zijn die lijden aan slapeloosheid, stress, angst of andere slaapgerelateerde problemen. Ook kan Somnox helpen bij het verminderen van snurken en het verbeteren van de slaapkwaliteit. 

Door het voelen en volgen van de rustgevende ademhaling wordt het rustiger in je hoofd, verminder je stress en val je sneller (terug) in slaap. Ook overdag zorgt Somnox voor ontspannen rustmomenten, waardoor zorgen en stress makkelijker van je af kunnen glijden.

Meer weten?

www.Somnox.com

 

 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer