Voorall zet zich in voor iedere Hagenaar met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, en/of met een chronische ziekte. Voor de organisaties waarbij zij zich misschien hebben aangesloten, maar ook voor degenen die dat niet hebben gedaan.

Voor iedere Hagenaar met een beperking

Voor mensen met een beperking is het niet altijd even gemakkelijk om mee te doen aan de samenleving. Want soms zijn er obstakels die maken dat zij beperkt zijn in hun doen en laten. Dat geldt ook voor degenen die voor hun familie of vriend(in) optreden als zij dat zelf niet kunnen. Ook zij lopen tegen hindernissen aan: als het bijvoorbeeld ontbreekt aan een goede woonvoorziening of een geschikte werkplek. Voor allemaal zet Voorall zich in, of zij nu wel of niet zijn aangesloten bij een belangenorganisatie. Voor iedere Hagenaar met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, en/of met een chronische ziekte.

Voor belangenorganisaties

Voorall haalt in het bijzonder informatie bij belangenorganisaties. Via Voorall kunnen zij hun mening, adviezen en ervaringen en die van hun leden doorgeven. Deze kennis en ervaringen gebruiken we om een krachtige stem naar buiten te laten horen. Zo zijn wij voor de belangenorganisaties een belangrijke schakel naar de gemeente en naar andere instanties. Een kwestie van halen en brengen dus.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer