headerafbeelding

Onbeperkt070 Logo100px

In 2022 organiseert Voorall voor de vijfde keer de Onbeperkt070-prijs. De organisatoren zijn op zoek naar waardevolle initiatieven en ideeën voor toegankelijkheid, inclusie en positieve beeldvorming. Inwoners met en zonder beperking worden uitgenodigd voorbeelden en ideeën te nomineren voor de prijsvraag. Met de Onbeperkt070-prijs beoogt Voorall meer bewustwording te creëren over Hagenaars met een beperking en de toegankelijkheid van de stad verder te verbeteren.

Dit jaar ligt het accent op het werven van goede inzendingen en het door een jury laten kiezen van de beste inzendingen. Het vrijwilligersteam gaat aankomende maanden de stad in om het gesprek over de mogelijkheden aan te gaan met organisaties, ondernemers en de burgers. Het prijzengeld is € 10.000. De winnaar kan een bedrag van €7.500 in ontvangst nemen en besteden aan het realiseren van het ingezonden initiatief. De 2de prijs is een bedrag van €2.500. Tenslotte is er nog een aanmoedigingsprijs.

Net als afgelopen jaren verwachten de organisatoren weer mooie en inspirerende initiatieven van organisaties, bedrijven en inwoners te ontvangen. Zowel bestaande voorstellen als nieuwe ideeën zijn welkom. De organisatie is op zoek naar initiatieven en ideeën om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren. Enkele voorbeelden zijn: Een volledig drempelvrije horecazaak, een ringleiding voor slechthorenden in een ontmoetingscentrum, aangepast surfen, een leenrolstoel in een winkelcentrum, een aangepaste schommel in een speeltuin of een toegankelijk toilet bij een winkeliersgroep. Ideeën en initiatieven mogen gericht zijn op alle of een deel van de mensen met een beperking (bijvoorbeeld visueel-, auditief-, lichamelijk- of verstandelijk beperkt of een chronische aandoening). Ideeën en initiatieven mogen klein of groot zijn, wijk gebonden of stads breed zijn. Een idee moet natuurlijk wel goed uitvoerbaar zijn. En de prijswinnaar is zelf verantwoordelijk voor de realisatie van de inzending.  

Help mee Den Haag inclusiever en toegankelijker te maken! Dien voor eind augustus 2022 een waardevol idee of initiatief in bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie is te vinden op www.onbeperkt070.nl

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer