headerafbeelding

StepHear NL introduceert in Nederland een “wayfinding”-systeem voor blinden en slechtzienden. Om te onderzoeken of het systeem in Nederland goed werkt, nodigt StepHear je uit voor een gebruikerstest op 20,21 en 22 september 2021 van 10.00-12.00 in de Christus Triumfatorkerk in Den Haag. 


Wat is Stephear?
Het systeem Stephear is ontwikkeld in Israël en maakt het mogelijk via een app  audiobakens te activeren. Als gebruiker ontvang je geluidsignalen via de smartphone, die helpen bij de oriëntatie. De app zendt ook audioberichten uit met informatie over de omgeving. Op deze manier kun je onafhankelijk je weg vinden, ook als je niet (goed) kunt zien. Het StepHear systeem kan in gebouwen, in de openbare ruimte en in hetopenbaar vervoer worden toegepast. 
Meer informatie is te vinden op de website www.stephear.nl.

Triumfatorkerk
De eerste demonstratie van het systeem is in de Triumfatorkerk geïnstalleerd. Het is een fijne plek om kennis te maken met de mogelijkheden en het gemak van StepHear. Het systeem is in samenwerking met de vrijwilligers van Voorall voorbereid en wordt tot op heden enthousiast ontvangen.

Testgroep is belangrijk
Als tester help je ons enorm bij het optimaliseren van het systeem. Daarom laten we je niet met lege handen naar huis gaan. Voor elke tester hebben we een passende beloning. Voor de test hoef je niets voor te bereiden, en het zal niet langer dan een uur van je tijd in beslag nemen.

Locatie
De gebruikerstest vindt plaats bij de Triumfatorkerk in Den Haag (Juliana van Stolberglaan 154, 2595 CL Den Haag). De locatie is goed met het OV bereikbaar via Den Haag Centraal en tramlijnen 2 en 6. De tramhalte “Laan van NOI” ligt tegenover de Triumfatorkerk. Als je dat wenst is het mogelijk dat we je van de tramhalte ophalen.  

Corona
We houden rekening met de standaard Corona-regels en zullen je 1 op 1 begeleiden. 

Aanmelden
We nodigen je graag uit op één van deze dagen en zetten de koffie voor je klaar! Om je aan te melden stuur je  ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail je naam en telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. We nemen vervolgens  contact met je op voor het plannen van de test.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer